De Kappersopleiding | Nummer 1 opleiding voor kapsters en kappers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onze opleidingen de beste keuze.
 De kappersopleiding van Zen Topsalon is voor iedereen die professional wil worden in het kappersvak. Komt u net van school? Bent u herintreder? Of wilt u van beroep switchen? De kappersopleiding is geschikt voor iedereen!

Met onze kappersopleiding heeft u de beste basis om te slagen in het kappersvak. Het voordeel van onze kappersopleiding is dat ook de commerciële aspecten van een kapsalon aan bod komen, mocht u ambitie hebben een eigen salon te beginnen.


Wat gaat u leren met onze kappersopleiding?
 Leer kammen, scheidingen trekken en het haar te verdelen in meerdere vlakken als voorbereiding op het knippen of wanneer u highlights wilt aanbrengen in het haar van de klant..Leer permanent zetten door het haar lok voor lok in een wikkel te draaien. Daarnaast leert u het werken met permanentvloeistof, wat uiterst secuur werk is.
Diagnose is een belangrijk onderdeel om de juiste keuze te maken voor het haar. Leer op een juiste manier advies geven aan klanten en dit om te zetten in een persoonlijk behandelingsplanLeer alle basistechnieken om de mooiste opsteekkapsels te creëren. Ook maakt u kennis met met diverse vlechttechnieken zoals de Franse vlecht, watervalvlecht, vissenraatvlecht en meer.Leer diverse haartypen en kapsels föhnen en stylen met verschillende technieken. Maak kennis met het uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen en apparaten om haar te föhnen en stylen.Vrijwel iedere haartype vereist een andere aanpak. Leer de verschillende technieken van knippen en snijden om de klant het juiste kapsel aan te meten.
Verantwoord kleuren is belangrijk voor het haar. Leer alles over de verschillende materialen, ingrediënten van de verf, kleurpigmenten, kleurhoogtes, highlights en andere technieken.


Maak kennis met de verschillende methodes van watergolven en opkammen. Het gebruik van een stijl- en krultang, alsmede de bijbehorende ingrediënten, zijn hier een belangrijk onderdeel in.

Ongeveer 10 uur per week besteed je aan de opleiding, 7 uur in de salon, 3 uur thuis aan opdrachten en huiswerk

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu